Підписатися на RSS

Книга вчить, як на світі жить.

Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа. З дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує. Вона розкриває таємниці природи, життя. Книга допомагає у навчанні і вихованні, збагачує знаннями, пробуджує мрію, розказує про чудеса, про навколишній світ./Files/images/книги5.jpg/Files/images/книги4.jpg/Files/images/книги2.jpg/Files/images/книги3.jpg

22 жовтня у нашій школі пройшла виховна година на тему: " Книга вчить, як на світі жить". Вчитель молодших класів Береза Олександра Михайлівна розказала дітям про виникнення книги від стородавніх часів до сьогодні, а також нагадала учням про правила поведінки з книгою. Діти дивилися презентацію "Пам'ятники літературним героям", також розказували прислів'я та приказки про книги, відгадували загадки. Вчитель провела вікторину на тему:" Казкові герої".

На завершення свята молодші школярі відвідали сільську бібліотеку, де нас радо зустріла бібліотекар Стецьків Надія Дмитрівна. Вона ознайомила дітей з правилами поведінки у бібліотеці та різноманітністю книг.

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.