Підписатися на RSS

ПОКЛІН ТОБІ ТАРАСЕ

Із свіжим березневим вітром, з подихом весни приходить до нас, українців, велике свято- день народження Тараса Григоровича Шевченка, великого сина України, поета, генія.

Особливо трепетно і зворушливо у стінах нашої школи під керівництвом вчителів молодших класів Тріли Наталії Ярославівни і Берези Олександри Михайлівни пройшло відзначення Шевченківських днів. Вчителі оформили книжкову виставку та розповіли про життя і творчість митця, про його безмежну любов до рідної землі. Діти читали улюблені вірші Тараса Шевченка, співали пісні на слова поета. Затамувавши подих, учні переглянули презентацію "Шевченко художник". Діти поринули у світ думок палкого патріота, його почуттів, переживань, страждань.

Минуло багато років з дня народження Т.Г.Шевченка- славного сина українського народу, але і сьогодні, як живий, говорить він із своїми наступниками. Його слово живе між нами, гнівне і ніжне, полум'яне і міцне./Files/images/шев4.jpg/Files/images/трыла.jpg/Files/images/трыла2.jpg/Files/images/трыла3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.